maanantai 7. tammikuuta 2013

Ruskeaa savua

Loppuvuoden meikit tein melkein järjestään nakuilla. Jotenkin niiden rusehtava ja luonnollinen värimaailma kiehtoi ja tunnuin aina tarttuvan jompaankumpaan tai jopa molempiin Naked -paletteihin. Siitä seurauksena tämäkin meikki, rusehtava smoky.Molemmat Naked -paletit siis käytössä tässä ja lisäksi mustaa rajausta Cover Girlin kynällä.Oli muuten jotenkin todella kotoinen olo tässä meikissä! Kasvomeikistä ei sitten ole hajuakaan mitä käytin. Olen joko onnistunut poistamaan kuvan käyttämistäni tuotteista tai olen unohtanut ottaa sen kokonaan, kumpikin vaihtoehto on ihan mahdollinen. Ei tuossa kasvomeikissä kuitenkaan mitään ihmeellistä ole, perusneutraali nassu.


Tänään meinasin lähteä käymään Kuopiossa, Matkuksessa. Pakko päästä tutustumaan Make Up Storen liikkeeseen! ;)

4 kommenttia:

  1. Varmaan jos en olisi ollut kipeänä olisin lähtenyt kanssa tonne Matkukseen! :D Ois ollu niin jännä tavata joku muu kosmetiikkafani ihan niinkuin livenä (juu, taisin juuri kuvata kosmetiikka-addikteja kuin villieläimiä)ja ainahan sieltä Makeup Storelta olisi voinut jotain jänskää ostella! Nojaa, ehkä joskus toiste!

    VastaaPoista
  2. Ainahan voi tavata joskus toistekin? :) Matkus oli tosin hieman pettymys, enkä ostanut mitään kosmetiikkaa koko reissulla. :/

    VastaaPoista

DESIGN BY SWEET ELECTRIC