keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Iisisti vihreää

Huh, onneksi alkaa joulu olla ohitse. Vietin pyhät töissä ja tämä on siis ainut joulunpyhä, joka minulla on vapaa. Vaikka töissä olikin ihan mukava tunnelma näin joulunaikaan, en oikein osannut sitten rauhoittua siihen joulunviettoon ollenkaan. Onnekseni kuitenkin parin päivän päästä alkaa neljän päivän vapaa ja saankin olla tämän uuden vuoden ihan jossain muualla kuin töissä! :D Viikonloppuna ajattelin käydä katsastamassa hieman alennusmyyntejä, mitään erityistä ostettavaa ei kylläkään ole.

Tämänkertainen meikki kuvastaa hieman fiiliksiäni; jotain nopeaa ja helppoa. Siispä Wettiksen Comfort Zone peliin.Käytin siis vihreän puolen kahta ylimmäistä sävyä ja rajauksessa Prestigen Daring Green -kynää. Tämä hieman tylsähkö meikki oli vallan sopiva töihin; sillä sai hieman eloa arkeen, muttei se ollut liian erikoinen.Kasvomeikin pidin myös melko neutraalina. Meikkivoiteena Revlonin Custom Creations, pahimpia peitettäviä peittelin Wettiksen Cover All -paletilla. Poskipunana Narsin Deep Throat ja huulilla Avonin Nude Peach -puna.


Kuinkas teidän joulunne sujui? Saitteko mukavia lahjoja? ;)

2 kommenttia:

  1. Joko sulla on seura warattuna aleostosreissullesi? Mä meinasin kanssa, että pitää katsastaa, onko mitään tarpeellista alehintaista jäänyt waaterekeille roikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole sen kummemmin seuraa valittuna, paitsi J:n meinasin mukaan pakottaa :D Mutta hei, voiskin nähdä :)

      Poista

DESIGN BY SWEET ELECTRIC