keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ruskeaa sinisellä twistillä

En kuolemaksenikaan muista missä näin idean ruskeasta meikistä, jossa oli sininen piste keskellä meikkiä, mutta jonnekin alitajuntaan se jäi, sillä sen seurauksena syntyi tämä meikki.Pohjan sininen sävy on 120- paletista (ei multa muita sinisiä luomivärejä taida enää löytyäkään), Muut sävyt ovat Urban Decayn Naked -paletista ja taisinpa käyttää vielä Makeup Geekin Sensuous -luomiväriäkin.Kasvoille sutaisin Maybellinen Affinitone -meikkivoidetta, L'orealin Touche Magique -valokynää, NYX Taupe -punaa, Phycisians Formulan poskipunaa sävyssä Rose ja Translucent (highlighterina) sekä Urban Decayn Naked -huulikiiltoa.

hirveän huono kuva, pahoittelen.

Sitten ihan muistutuksena ja varoituksen sanana kaikille; olkaa varovaisia liikenteessä. Minut "yllätti" huono keli ja kauhea sohjo, tulos oli seuraavanlainen:


Vakuutus ei tietenkään korvaa sitten mitään, joten bye bye rahat kun oli pakko saada joku kottero käyttöön, jotta pääsen töihin. :/ Onneksi kuitenkin selvisin pienillä ruhjeilla ja mustelmilla, auto näytti nimittäin päivänvalossa hieman pahemmalta kuin mitä ensin ajattelin:


Eipä siis jotenkin ole ollut fiilistä tässä oikein laittautua kun kaikki suunnitelmatkin meni uusiksi ja harmittaa tietenkin vietävästi...

Turvallista loppuviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huh, onneks ei käyny pahemmin, aika hurjalta näyttää tuo tilanne..
    Meikissä tuo sininen tuo kyllä jännää eloa, vaikkei noista kauempaa otetuista kuvista juuri näykään (:

    VastaaPoista
  2. Peltiä saa aina uutta, mutta ihmisiä on vähän vaikeampi korvata. ;) Ketuttaahan tollaset tapahtumat, mutta pääasia on että oot kunnossa.

    VastaaPoista

DESIGN BY SWEET ELECTRIC