torstai 29. marraskuuta 2012

Pikkujoulumeikkini 2012

Tänäkään vuonna en itse vietä pikkujouluja, sillä omalla alallani tämä on yksi vuoden kiireisintä aikaa ja mahdolliset työpaikkani pikkujoulut ovat sitten keväällä. Blogiini on kuitenkin haettu pikkujoulumeikki -hakusanalla lähiaikoina melko paljon, joten ajattelin kuitenkin jonkinlaisen pikku "bilemeikin" vääntää. Käytin lähinnä Urban Decayn Naked 2 -palettia. Jos sinulla ei kyseistä palettia ole, voit toki käyttää muita samansävyisiä luomivärejä.


Kuvasin itseasiassa tästä meikistä videotutoriaalin, mutta sen verran ahdisti omaa kaksoisleukaansa videosta katsella, että päätin ainakin toistaiseksi jättää videon julkaisematta. Meikki kuitenkin näyttää valmiina tältä:Ja ohjeet meikin tekoon:

1. Pohjusta luomet
2. Käyttäen tavallista luomivärisivellintä taputtele sävyä Busted silmän ulkonurkasta sisänurkkaan päin, noin 2/3 liikkuvasta luomesta.
3. Käyttäen tavallista luomivärisivellintä taputtele sävyä YDK liikkuvan luomen sisänurkasta keskelle päin noin 1/3 liikkuvasta luomesta, häivyttele kahden sävyn rajaa siveltimellä "taputtelemalla".
4. Häivytä ja lisää sävyä Tease luomivakoon.
5. Lisää sävyä Half Baked alaluomelle sisänurkasta noin keskikohtaan saakka.
6. Tummenna meikkiä sävyllä Blackout ulkonurkasta.
7. Lisää sävyä Busted alaluomelle ulkonurkasta keskikohtaan saakka ja häivyttele Half Bakediin.
8. Lisää kulmaluulle sävyä Foxy.
9. Tuo sisänurkkaan valoa käyttämällä hieman sävyä Bootycall.
10. Rajaa silmät eyelinerilla (minulla MAC Blacktrack Fluidline), ylhäältä ja alhaalta.
11. Lisää ripsiväri ja halutessasi irtoripset.
Kasvomeikin pidin melko simppelinä. Käytin Wet 'n' Wildin CoverAll -palettia, Revlonin Colorstay -meikkivoidetta, Rimmelin Recover Anti-fatique -peiteainetta, MAC Studio Finish Concealeria, irtopuuteria, MAC The Perfect Cheek -poskipunaa, NYX Taupe -poskipunaa, Physicians Formula Happy Booster Translucent -highlighteria ja huulilla MAC Cremesheen punaa Peach Blossom.Tämä meikki on helposti muokattavissa tummemmaksi jos sellaista haluaa. Itse en viitsinyt kauhean tummaksi vetää kun olen kuitenkin vielä menossa kyläilemään yms. tavallista. Tässä sama meikki (eri huulimeikillä) aiemmin tehtynä huonommalla valaistuksella. Tummempi versio oli kuitenkin kyseessä.Tänä vuonna siis pääpaino oli silmissä, viime vuonna huulet olivat meikissäni se juttu. Vieläköhän ideoita riittää ensi vuonna...?

Oikein mukavaa pikkujouluaikaa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Vähänkö oot kaunis! Ja meikki on myös ihana :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis meikki! Mulla on kyllä ihan sama fiilis videoista - sen jälkeen kun näen mun leuan niin ei tee mieli enää ladatakaan sitä nettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa etten ole yksin ongelmani kanssa. :D

   Poista

DESIGN BY SWEET ELECTRIC