sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Denova Pro

Face Helsinki otti minuun yhteyttä jo melko kauan sitten kysyäkseen haluaisinko testata jo otsikossakin ilmi tullutta Denova Pro -sarjaa, joka on siis "uusi" ammattikosmetiikkasarja. Koska olin asiasta kiinnostunut, valitsin itselleni testiin rasvoittuvalle ja sekaiholle (joka minulla siis on) sopivat tuotteet. Erityisesti minua kiinnosti tuo mattapinnan lupaava kosteusvoide, sillä muistissa on vielä mattavoide -buumi ollessani yläasteella.

jotain liimaa+likaa on näköjään tarttunut tuohon toiseen puteliin

Molemmat voiteet ovat muovisessa putelissa ja sisältävät 60 ml tavaraa. Matifying Day Creamin takapuolella kerrotaan sen olevan mattapäivävoide rasvoittuvalle ja sekaiholle. Maitoproteiiniyhdiste vähentää ihon rasvoittumista. Iho pysyy mattapintaisena pitkään. Tehokosteuttaa. Uv-suoja. Vaikuttavat ainesosat: maitoproteiini, allantoiini, E-vit., provit. B5, tärkkelys, UVA/UVB-suoja.

Se, kuinka korkea suojakerroin tuotteessa on, ei kuitenkaan purkista selviä. Tuoksu on mieto, omaan nenääni erittäin mukava. Itse tuote on hyvin paksun tuntuista, mutta kasvoni imevät sen nopeasti. Ensimmäisellä kerralla olen huomaavinani selkeästi mattapintaisemman ihon, mutta myöhemmin aloin epäilemään tätä huomiota.


Puhdas ihoDenova Pro
Vasemmalla pelkkä puhdas iho, oikealla Matifying Day Creamilla.

Vaikka tämä voide ei ehkä ihoani ihan niin mattapintaiseksi teekään kuin mitä kuvittelin, olen silti ollut melko tyytyväinen siihen. Meikkivoiteen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, sillä voide kuivuu melko nopeasti. Normalisoiva yövoidekin on ollut mieleeni. Sen takana lukee näin: maitoproteiiniyhdiste auttaa normalisoimaan talirauhasten toimintaa ja ehkäisee finnien syntyä. Sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Noh, omat näppyläni ovat ihan hormooneista johtuvia, joten minun finnejäni tämä tuote ei kyllä ehkäissyt. Olin kuitenkin yllättynyt siitä, että rasvoittuvalle ja sekaiholle tarkoitettu voide olikin yllättävän paksua.

Vasemmalla päivävoide ja oikealla yövoide

Jotenkin olen tottunut siihen, että varsinkin rasvaiselle iholle tarkoitetut tuotteet ovat todella kevyen tuntuisia ja tämä voide yllätti minut siis positiivisesti. Kasvojeni iho on kuitenkin pintakuiva ja talven tullen tilanne tietenkin pahenee. Iltaisin olenkin mielelläni käyttänyt tätä tuhdimman oloista yövoidetta. Tässäkin on mieto, mutta omaan nenääni hyvä tuoksu.

Kaiken kaikkiaan olen siis positiivisesti yllättynyt näistä voiteista, vaikka en kyllä pysty yhtymään noihin markkinointilauseisiin (mattapinnasta ja finnien ehkäisemisestä). Plussana kuitenkin eläinkokeettomuus! Hintaa näillä taitaa olla n. 14e/voide. Mikäli olet kiinnostunut Denova Pro -tuotteista, jälleenmyyjiä voit etsiä tästä linkistä.

1 kommentti:

  1. Harmi että ne ei tehny ihosta mattapintaisempaa :( mutta ihan kelpo hintasia kuitenkin :) ystävisin terveisin, Carolin Min Boudoir

    VastaaPoista

DESIGN BY SWEET ELECTRIC